Kiteschool

Vanaf april tot en met november organiseren wij kitesurflessen op één van de mooiste stranden in België, namelijk in Westende ter hoogte van De Kwinte. Dit doen we in samenwerking met Salty Kitesurfschool.

Salty kitesurfschool is opgericht door gepassioneerde en professionele instructeurs met meer dan 10 jaar ervaring.
Wij bieden pro-level lessen op alle niveaus, voor zowel beginners als meer ervaren surfers. Ook een herhalingsles ben je ook steeds welkom! Wij passen elke les aan naar de noden van de leerling. Geen massaproductie aan lessen, maar persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Met een positieve Salty instructeur aan je zijde leer je tijdens een kitesurfles het meest.

Bij alle kitesurfstages ontvang je een IKO kitesurf licentie die wereldwijd aanvaard wordt en je niveau aantoont. Zodra je ergens kites of materiaal wil huren, zullen ze om je IKO certificering vragen.

Eigen materiaal is niet vereist voor de lessen. Bij alle lessen is het gebruik van het materiaal, douches en de verzekering voor de sporter inbegrepen.

 

NaamInfoPrijs
Learn to kite (initiatie) 2,5u /duoles € 130 pp
Learn to bodydrag 2,5u /duoles € 130 pp
Learn to waterstart 2,5u /duoles € 130 pp
Learn to ride 2,5u /duoles € 130 pp
     
Lesson pack 3 duolessen van 2,5u € 350 pp
     
Private les 2u privéles € 160 pp
Privaat lessenpakket 5 * 2u privéles  € 750 pp

 

Alle cursisten dienen lid te zijn van de surfclub!

Kitesurfen kan soms gevaarlijk zijn, echter met de juiste materialen en kitesurflessen is kitesurfen een veilige sport.
Daarom is veiligheid onze prioriteit! Onze kitesurf leraren zijn opgeleid volgens de methode van de 'International kiteboarding Organisation' of VTS.

Voor extra info kan u rechtstreeks contact opnemen met de Kiteschoolverantwoordelijke Indra Van den Berghe via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Disclaimer: Salty Kitesurfschool is een onafhankelijke partij waarmee de surfclub samenwerkt voor kitesurflessen aan de Kwinte Westende.
Gelieve alle vragen omtrent deze lessen rechtstreeks te richten aan Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..