UPDATE: Corona: Surfen verboden, club gesloten, annulatie paaskampen

 

Zoals iedereen ondertussen wel al heeft vernomen kondigde de regering gisteren 12 maart een reeks maatregelen aan om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarom volgende mededeling:

 • Horeca gedeelte gesloten: Zowel surfbar De Koko Loco als Beachbar De Kwinte zijn gesloten vanaf vandaag 13/03/2020 23u59.
   
 • Annulatie van alle activiteiten tot en met voorlopig 3 mei. 
  Dus ook de Paaskampen in april gaan niet door. Mensen die een Paaskamp reserveerden kunnen dit kosteloos omboeken naar een zomerkamp.
  Ook de Eneco Clean Beach Cup gaat niet door op 22 maart!
   
 • Ook de surfclub zelf is gesloten. Dit wil zeggen dat kleedkamers, douches, toiletten niet toegankelijk zijn tot voorlopig 3 mei.
  De badges voor de toegang tot de berging voor het ophalen van persoonlijk materiaal blijven voorlopig wel werken.
  Opgelet: We vragen met aandrang om niet samen te hokken in de berging. De toegang is enkel voor het strikt noodzakelijk op te halen persoonlijk materiaal.
  Indien nodig en/of opgelegd van hogerhand, kan de club alsnog beslissen om aangepaste maatregelen of beperkingen door te voeren.

 • UPDATE: FOD Mobilitiet en vervoer liet ons weten dat elke vorm van recreatievaart (zowel in groep als individueel) wordt verboden in de Belgische territoriale wateren van de Noordzee. Ook het individueel beoefenen van brandingsporten is verboden.

 • UPDATE: Ook Sport Vlaanderen liet ons uitdrukkelijk weten dat elke vorm van watersport op het Spaarbekken te Nieuwpoort verboden is en dit voorlopig tot en met 3 mei.

Via onze website, Facebook, Instagram zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van verdere evoluties.

Verzorg jezelf, volg de richtlijnen en draag zorg voor elkaar.